Charme WDM06035, mozaika, béžová, matná, 30 x 30 x 1 cm

Kód: WDM06035
Neohodnoceno
Značka: Rako
466 Kč
Charme WDM06035 mozaika
466 Kč 381 Kč / ks 315 Kč bez DPH 381 Kč / 1 ks
Běžně SKLADEM
Můžeme doručit do:
5.4.2024

Mozaika Charme WDM06035 imituje dřevěnou strukturu, která je vytvořena precizním digitálním tiskem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mozaika Charme WDM06035 imituje dřevěnou strukturu, která je vytvořena precizním digitálním tiskem.

Obklady Charme v béžových nebo šedých barvách splní všechny Vaše požadavky. Design série, který imituje dřevěnou strukturu je vytvořen precizním digitálním tiskem. Obklady doplňují listely s geometrickým vzorem a tenké, výrazně barevné listely. Výrazný dekor s proužky a květinovým vzorem v provedení "zlato" nebo "platina" svým stylovým akcentem doplní interiér. K této sérii doporučujeme dlaždice Trend.

Doplňkové parametry

Kategorie: Obklady do koupelny Charme
Záruka: 2 roky
Produkt: mozaika
Série: Charme
Design: imitace dřeva, moderní
Barva: béžová
Barevný odstín: béžová
Povrch: hladký, matný
Rozměr: 30 x 30 cm
Mrazuvzdornost: ne
Kalibrovaný výrobek: ano
Umístění: interiér
VOC: R001
Cena uvedena za: ks
kg / ks: 1,7
ks / m2: 11
Kolísání odstínů: V4 - velké a zcela nahodilé odchylky
Tloušťka: 1 cm
Jakost: 1

RAKO obklady Charme

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Zlaté české ručičky – to je jedno z mnoha přízvisek, která by vás mohla napadnout v souvislosti s firmou RAKO. Tato česká značka vyrábějící keramické obklady a dlažby, původně známá jako Rakovnické keramické závody, se na trhu pohybuje už hezky dlouho. Od svého vzniku v roce 1883 toho stihla zažít a přežít opravdu hodně – dvě světové války, znárodnění i změnu majitele, kterým je dnes rakouská společnost LASSELSBERGER. Keramické obklady RAKO jsou součástí významných domů a prostorů nejen u nás, ale i v zahraničí. Všude reprezentují tradici, preciznost a řemeslnou dokonalost, která svou krásu neztrácí ani po dlouhých dekádách a plynutí interiérových trendů.

V současnosti RAKO nabízí svým zákazníkům obklady a dlažby na úrovni špičkového světového designu. Koupelny RAKO jsou synonymem a esencí stylové a moderní koupelny dneška navíc cenově dostupné pro každého. V nabídce naleznete i série vhodné pro tu pravou domácí a útulnou atmosféru ve vašem kulinářském království. RAKO obklady do kuchyně vás překvapí i okouzlí a dokážou splnit každou představu. Díky řadám RAKO HOME, RAKO OBJECT a RAKO SYSTEM dokáže tento výrobce poskytnout vše potřebné pro krásný a stylový domov běžného zákazníka i větší či opravdu velké projekty interiérových designéru a architektů. Řekněte Ano, kvalitě z českých luhů a hájů a modernímu vzhledu v aktuálních trendech retro, vintage, minimalismu a dalších – vsaďte na krásu keramických obkladů RAKO!